kedd, november 12, 2019
Text Size
Civil pálya Cikkek Online médiakampány a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával

A fogyasztóvédelmi civil szervezetek tevékeny szerepet vállalnak a hazai fogyasztóvédelemben, ezért itt a szervezetek által megjelentetett híreket olvashatják.

Internetes vásárlás, online vitarendezés, békéltető testületek – fontos témakörök mind a fogyasztók számára, és elengedhetetlen, hogy tisztában legyenek legalább az ezekkel kapcsolatos alapvető tudnivalókkal. A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége egy hónapig tartó online médiakampányt indít a fogyasztói tudatosság javítása és a vállalkozások jogkövető magatartásának ösztönzése érdekében.

 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával megvalósuló projektben sor kerül webáruházak fogyasztóvédelmi szempontból történő vizsgálatára, és ennek eredményeit közzétesszük a Szövetség internetes honlapján, a Fogyasztók Lapja online fogyasztóvédelmi magazinban, és ezek Facebook oldalain is.

 

Ugyanezeken a felületeken teszünk közzé továbbá különböző, gyakorlati példákat is felvonultató, közérthető szakmai anyagokat-cikkeket az internetes vásárlás, online vitarendezés és a békéltető testületek témakörében.

 

Kövessék nyomon bejegyzéseinket, híreinket:

 

-a Szövetség internetes honlapján: www.feosz.hu;

 

-a Fogyasztók Lapja online fogyasztóvédelmi magazinon: www.fogyasztoklapja.hu;

 

-a Szövetség Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/feosz/?fref=ts;

 

-és a Fogyasztók Lapja online magazin Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/FogyasztokLapja/?fref=ts.

 

Készült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával.

 

„Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – a fogyasztók érdekében”